Woonhuis Puth

Altijd leuk om terug te mogen komen bij een woning die we al kenden van een eerder advies!
Een aantal jaren geleden zijn we namelijk ingeschakeld om een kleur- en indelingsadvies te geven. Toen had dit koppel de woning pas gekocht en waren alleen kleine aanpassingen nodig.
Inmiddels zijn ze gegroeid tot een gezin met twee kinderen en een hond. Er is dus wel behoefte aan wat extra ruimte voor iedereen.

Tijd om te gaan verbouwen en het nu echt goed aan te pakken! Aanbouwen, doorbreken, nieuwe indeling, nieuwe keuken, nieuwe vloeren.. noem het maar op. Toekomst-proof, voor alle gezinsleden.

3D ontwerp

Met zo’n verbouwing in het vooruitzicht komen er veel vragen bij je op, en heb je als koppel misschien zelfs over bepaalde zeken een andere mening of idee. Een interieurontwerp met 3D beelden helpt je om goed inzicht te krijgen in wat je wel en niet mooi vindt en hoe de ruimtes straks zullen aanvoelen.
Aan ons de taak om hier een mooi ontwerp van te maken. We kunnen wel stellen dat dat zeker gelukt is!

Aanbouw

De aanbouw doet straks dienst als leefkeuken, waarin we boven het eiland een mooie lichtstraat voorzien. Als doorgang van de tuin naar de garage creëren we aan het einde van de keuken een soort “gangetje”. Deze geven we een indoor/outdoor gevoel doormiddel van een lichtstraat, een bakstenen wand en bestrating. Vuile kinderschoentjes, hondenpootjes, fietsen en afval loods je op deze manier gemakkelijk door je woning zonder echt door de leefruimtes te hoeven.

Ruimte voor iedereen

In de erker in de voorkant van de woning creëren we doormiddel van roomdivider kasten een afsluitbare ruimte. Dit wordt een plek waar je even geconcentreerd kunt werken of je kunt afzonderen met een boek. De ruime woonkamer bevindt zich in het midden van de woning, en er is ook nog plek voor een speelhoek. Ruimte genoeg voor iedereen!

3D ontwerp keuken Puth
3D ontwerp van maatwerk kast in Puth
3D ontwerp van een woonkamer in Puth
3D ontwerp van een werkkamer in Puth