LET’S DO SOME GARDENING

Tuintje op de schop!

Oude ‘kraam’ dat was de benaming van deze tuinen. Voortuinen afgebakend met hoge muren. Flink beschadigd met scheuren en barsten, afgebladerde verf en stukken stucwerk die ontbreken. Diverse niveau verschillen en verschillende materialen.

De oude ‘kraam’ wordt eindelijk opgeruimd! Struiken, hagen en bomen zijn verwijderd. Sierbestratingen opgepakt, muren afgebroken en opgeruimd, niveau verschillen afgegraven en afgevoerd. Met andere woorden; volledig gestript en nu dus kaal!

Leidingen worden verlegd, wachtbuizen aangelegd, riolen vervangen en het hemelwater wordt aangesloten op een waterput. Dit water wordt gebruikt voor het doorspoelen van toiletten en dankzij een filtersysteem is het zelfs geschikt om een wasmachine op aan te sluiten.

Recupereren dat regenwater! 


Om alle niveau verschillen t.o.v. de straat op te vangen worden er betonnen L-elementen geplaatst. De tuinen worden aangevuld met zwarte grond of zand. De uitgegraven grond wordt afgevoerd en niet teruggestort. Dit om in de toekomst verzakkingen in de tuin te voorkomen. Er wordt gewerkt van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat!

Deze worden afgewerkt met uitgekozen materialen die mooi passen bij de betreffende woning.

Huisje, BOOMPJE, feestje. Iedereen droomt van een mooi terrasje aan zijn of haar huis. Waar men gezellig kan borrelen met familie en vrienden, mooi of zelfs minder mooi weer.