Piece of Cake 2.0

Piece of Cake Maastricht verhuisde van een prachtig karakteristiek pand op de Bredestraat naar een nog mooier karakteristiek pand in het nieuwe, bruisende deel van Maastricht: de Boschstraat.

Verbouwing

De nieuwe locatie op de Boschstraat (een voormalige kappersschool) moest verbouwd en vooral flink opgeknapt worden om te kunnen functioneren als een mooie horecazaak. We veranderden deels de indeling en herstelden originele ornamenten. Bij een monumentaal pand heeft zo’n verbouwing natuurlijk wat voeten in aarde betreffende vergunningen, maar met respect voor het oude hebben we een ontzettend mooi resultaat mogen neerzetten.

Nieuw interieurconcept

Waar het interieur van Piece of Cake op de oude locatie vooral zoete, zachte pasteltinten kende, zou de nieuwe locatie een klassiekere, chiquere sfeer krijgen. Lichte kleuren maakten plaats voor een donkerblauw geheel, waarin de klassieke elementen van het pand prachtig tot zijn recht zouden komen. Een volledig op maat gemaakt bar meubel van donker groen marmer. Gouden touch hier en daar. Classy ten top! En alsnog net zo gezellig als het “oude” Piece of Cake. Missie geslaagd.

Piece of Cake is, wat ons betreft, de beste plek in Maastricht en omstreken voor een prachtig gebakje, een heerlijke lunch of een goed verzorgde kop koffie. We zijn dus hartstikke trots dat we de beleving compleet mochten maken met een passend, nieuw interieur.