Inspiratie sessie

Even sparren met een professional over jouw interieur

Nieuwe ideeën en inspiratie

Je interieur is aan vernieuwing toe, maar een uitgebreid interieurplan is voor jou niet nodig.
Je wil liever alleen even met een professional sparren over de mogelijkheden van je interieur, eventueel op ideeën worden gebracht waar je zelf nog niet op bent gekomen, of inspiratie krijgen over welke materialen mooi bij elkaar zouden passen.

Al dit soort vragen kunnen we tijdens een gezamenlijke inspiratiesessie voor je beantwoorden.
Gedurende 1,5 uur krijg je bij ons in de ontwerpstudio onze volledige aandacht voor jouw interieur. We buigen ons samen over de mogelijkheden en geven je al onze tips en ideeën.

In onze ontwerpstudio hebben we alles bij de hand om eventueel een snelle schets te maken, materialen te laten zien en kleuren met elkaar te matchen.
Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Je loopt de deur uit met een hoofd vol inspiratie om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe interieur.

Ben je zo verrast door onze ideeën en wil je deze toch graag verder laten uitwerken in een concreet interieurplan? Dan kun je altijd nog upgraden naar een interieur plan basis – of uitgebreid. We brengen de kosten van deze inspiratiesessie dan in mindering op het tarief van het complete interieur.

Om zeker te weten dat we je ook goed kunnen helpen tijdens een inspiratiesessie, vragen we je om ons een week op voorhand foto’s toe te sturen van de betreffende ruimte, en je probleemstelling alvast kort toe te lichten.

Zo kunnen wij beoordelen of een inspiratiesessie jou verder gaat helpen, en kunnen we ons al even voorbereiden op de afspraak.

Tarief

De investering voor een inspiratie sessie is €250,00 (incl btw)

Je krijgt van ons dan het volgende:

–  1,5uur afspraak bij ons op kantoor
– Gezamenlijke brainstorm sessie over de indeling en aankleding van je nieuwe interieur
– Materialen voorstel uit onze materialen bibliotheek

 

Zin om eens samen te sparren over jouw interieur?