Salone del Mobile ’19 – Milano

Onze eerste businesstrip is een feit!

Afgelopen week bezochten we de Salone del Mobile in Milaan, een jaarlijkse designweek betreffende interieur. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwste interieur designs, trends en ontwikkelingen? Dan is dit “the place to be”. Dat konden wij natuurlijk niet missen!

Rho Fiera

Het grootste deel van onze tijd hebben we doorgebracht op het beursterrein Rho Fiera. Hier zijn maarliefst 24 beurshallen vol interieurdesign in verschillende thema’s te vinden, waaronder meubelontwerp, verlichtingsontwerp, kantoorinrichtingen en accessoires. Zowel de grote, bekende designklassiekers als de nieuwe, jonge ontwerpen presenteren hun designs. Inspiratie te over!

Milaan centrum

Naast het beursterrein staat Milaan centrum ook volledig in het teken van de Design Week. Op verschillende locaties door de hele stad vestigen merken en designers zich om hun nieuwste werken tentoon te stellen.
We bezochten Palazzo Francesco Turati, waar verschillende Nederlandse merken zich ieder jaar verenigen onder de naam Masterly-The Dutch Pavillion. Hier toonden onder andere Mosa Tiles en Forbo vloeren een mooie collectie  – Inspired by Rembrandt.
Na wat Instagram onderzoek kon een bezoekje aan de Pleasure & Treasure tentoonstelling niet achter blijven, en schoten we nog wat leuke kiekjes tussen de schuimproppen.


Grazie mille, Milano!

Wat was je weer mooi, en wat hebben we een plezier gehad.
Bedankt voor alle inspiratie, we laten onze voeten nu even bijkomen van al het geslenter.
Nieuwsgierig naar wat we allemaal gezien hebben? We hebben wat hoogtepunten verzameld op ons Instagram & Facebook account!